Lajme

Luanët do notojnë me “lumë” páráje, Akrepi-Jeni me FAT në dashùri/ Shenjat që e mbýllin vitin 2022 me suksese dhe do ndihen të lumtur”

Per Dashin, Dielli tákohèt me Mërkùrin dùke ndrýshuar pozícionin e shenjes dùke káluar tek Shigjetari. Është një pozícion ndíhmës për komuníkim, kontákte, diskutime, udhëtime. Kjo ndíkon krýesisht Dashi, Luani dhe Shigjetari pozítive dhe Binjakët, Vírgjëresha dhe Peshqít nègátive nëse Dielli ose mbizòtërues janë nga 5 deri deri në 9 grad te këtyre shenjave.pavársishy se nuk ju ndíkon nègátibisht.

Ekzístojnë disa gjëra që do dùhèt të keni kùjdès. Kështu që ftoheni sot të trègòheni më fleksibël me cështjet tuaja, por edhe më elastík, për të mòs u kríjuar debáte. Gjithashtu, dita e sotme párálájmëron të jeni të kùjdèsshëm në zhvèndòsjet tuaja, por edhe me mjetet komuníkuese.

Per Demin, Dielli tákohèt me Mërkùrin dùke ndrýshuar pozícionin e shenjes dùke káluar tek Shigjetari. Është një pozícion ndíhmës për komuníkim, kontákte, diskutime, udhëtime. Kjo ndíkon krýesisht Dashi, Luani dhe Shigjetari pozítive dhe Binjakët, Vírgjëresha dhe Peshqít nègátive nëse Dielli ose mbizòtërues janë nga 5 deri deri në 9 grad te këtyre shenjave. pavársishy se nuk ju ndíkon nègátibisht, ekzístojnë disa gjëra që do dùhèt të keni kùjdès. Gjithashtu, ka mùndësi të mòs mèrrni shpërblimin që prisnit për ndonjë cështje, materiale apo morale.


Per Binjaket Dielli tákohèt me Mërkùrin dùke ndrýshuar pozícionin e shenjes dùke káluar tek Shigjetari. Është një pozícion ndíhmës për komuníkim, kontákte, diskutime, udhëtime. Kjo ndíkon krýesisht Dashi, Luani dhe Shigjetari pozítive dhe Binjakët, Vírgjëresha dhe Peshqít nègátive nëse Dielli ose mbizòtërues janë nga 5 deri deri në 9 grad te këtyre shenjave.

Pavársisht se nuk ju ndíkon nègátibisht, ekzístojnë disa gjëra që do dùhèt të keni kùjdès dùke interpretuar ndrýshime të rèndësishme që mùnden fíllimisht t’ju vèshtírësojnë mjaftueshëm pasi situata prèsionuese árrín paprítmas lártësimin e sáj, por dùke drejtuar ama përfùndimisht dhe në një zgjídhje apo një rrugëdalje.

Gaforrja Dielli tákohèt me Mërkùrin dùke ndrýshuar pozícionin e shenjes dùke káluar tek Shigjetari. Është një pozícion ndíhmës për komuníkim, kontákte, diskutime, udhëtime. Kjo ndíkon krýesisht Dashi, Luani dhe Shigjetari pozítive dhe Binjakët, Vírgjëresha dhe Peshqít nègátive nëse Dielli ose mbizòtërues janë nga 5 deri deri në 9 grad te këtyre shenjave.


Pavársishy se nuk ju ndíkon nègátibisht, ekzístojnë disa gjëra që do dùhèt të keni kùjdès, jo aq qártë për cështjet tuaja, sa përse do të ftoheni të ngarkoheni me përgjegjësi dhe detyrime të personave të tretë, dicka që e përmbys programin dhe rutinën tuaj. Gjithashtu, ka mùndësi t’ju pròblèmatizojnë dhe cështjet shèndètsore të personave të tretë, ndërkohë që preferohèt të qëndroni lárg nga cështjet e fshèhta.

Luani Dielli tákohèt me Mërkùrin dùke ndrýshuar pozícionin e shenjes dùke káluar tek Shigjetari. Është një pozícion ndíhmës për komuníkim, kontákte, diskutime, udhëtime. Kjo ndíkon krýesisht Dashi, Luani dhe Shigjetari pozítive dhe Binjakët, Vírgjëresha dhe Peshqít nègátive nëse Dielli ose mbizòtërues janë nga 5 deri deri në 9 grad te këtyre shenjave.

Pavársisht se nuk ju ndíkon nègátibisht, ekzístojnë disa gjëra që do dùhèt të keni kùjdès Dita e sotme ka disa píkë që dùhèt të keni kùjdès, krýesisht ndáj cështjeve proceduriale apo lígjore, cështjet e studimeve apo kontáktesh me jashtë vëndit, pasi ka mùndësi t’ju pròblèmatizojnë shumë dhe të ekzístojë lártësim në këto tema. Por përfùndimisht, akòma dhe nëse prèsionoheni apo vèshtírësoheni, do të árríni të gjèni zgjídhjet që keni nèvojë, fálë mbárësisë së fatit dhe pèrpjèkjeve tuaja.

Per Akrepat, Dielli tákohèt me Mërkùrin dùke ndrýshuar pozícionin e shenjes dùke káluar tek Shigjetari. Është një pozícion ndíhmës për komuníkim, kontákte, diskutime, udhëtime. Kjo ndíkon krýesisht Dashi, Luani dhe Shigjetari pozítive dhe Binjakët, Vírgjëresha dhe Peshqít nègátive nëse Dielli ose mbizòtërues janë nga 5 deri në 9 grad te këtyre shenjave

admin

Recent Posts

Fati i mirë vazhdon edhe në fund të muajit’ Por Ne pune dikush do te perpiqet tju hape probleme ! Keto shenja duhet t kene kujdes

DashiÈ hëna pritèt të jètë pak konfuzè për ndjènjat, rikupèrim nga è hëna. Në punë…

7 hours ago

Paráshíkimi për muajin e FESTAVE/ Shenja “Bíngò” më me fát në Fínancat dhe Shpèrblime

DashiMuaj përgjíthësisht më i qetë do jetë ky për ju. Do ndiheni shumë më të…

7 hours ago

Horoskopi për ditën e nesërme, E marte 29 Nëntor 2022

Dashi Kujdes nga formimi i një marrëdhënie për arsye egoiste. Sjellja oportune do të dëmtojë…

7 hours ago

4 shenjat më fatlume të horoskopit, u shkojnë gjithmonë gjërat fjollë

Thuhet se fati qëndron gjithmonë në anën e guximtarëve. Nuk i braktis kurrë njerëzit që…

7 hours ago

Lajme te mira do te merrni ne pune sidomos nga Dhjetori ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

DashiTë lindur më: 21 Mars – 19 PrillÈ dièla pritèt të jètë pak konfuzè për…

7 hours ago

Nje telefonate e rendesishme do ju ndryshoje rrjedhen e jetes ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

DashiPraktikimi i mèditimit dhè jogës do t’ju sjèllë përfitimè shpirtërorè dhè fizikè. Ata që mèrrèn…

7 hours ago